Om een veilige en zelfverzekerde duiker te worden, is het essentieel om goed te kunnen navigeren.

U leert hoe u kunt navigeren met een kompas maar ook navigatievaardigheden zonder kompas. U leert hoe u afstanden moet schatten, hoe u verschillende zoekpatronen moet navigeren, hoe u de weg naar markeringspunten vindt en u leert hoe u het best de weg terug kunt vinden.

“Vraagt u zich ook altijd af hoe de instructeur er altijd in slaagt om de weg terug naar het vertrekpunt of naar de boot te vinden?”

Als dat het geval is, dan heeft u het Navigation programma nodig om een uitleg van dit wonder te krijgen.
Velen hebben vast en zeker een goed ontwikkeld natuurlijk gevoel voor oriƫntatie. Maar helaas werkt dat maar beperkt onder water omdat mensen hun zintuigen alleen beperkt kunnen gebruiken in een vreemde omgeving. SSI biedt een gestructureerd programma voor navigatie om plezier en veiligheid in het duiken te bevorderen.

Tijdens de 2 duiken van het Navigation programma wordt geleerd hoe te navigeren met een kompas en hoe natuurlijke navigatievaardigheden toe te passen. Ook leert u afstanden in te schatten en verschillende zoekpatronen te navigeren. U vindt uw weg naar verschillende markeerpunten en u bent in staat om altijd uw weg terug te vinden naar het vertrekpunt.

Info/Aanmelden