BLS

De Basic Life Support cursus is een beginneropleiding bedoeld om mensen Basic Life Support technieken aan te leren bij volwassen slachtoffers met levensbedreigende verwondingen, in afwachting van de lokale medische hulpdiensten.

Kosten 95,00 euro p.p

info/contact

AED

Deze cursus is een beginnerscursus, bedoeld om het algemene duik- (en geïnteresseerde niet-duik-) publiek op te leiden om een Automatische Externe Defibrillator te gebruiken terwijl er deskundige hulp ingeroepen wordt en / of er gezorgd wordt voor vervoer naar de dichtstbijzijnde kliniek.

Kosten 95,00 euro p.p

info/contact

Oxygen First Aid 

De DAN Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries cursus biedt basistraining bedoeld om duikers en geïnteresseerde niet-duikers (zoals bijvoorbeeld een kapitein van een charterboot) te leren duikverwondingen te herkennen en eerste hulp met zuurstof toe te dienen.

Kosten 95,00 euro p.p.

info/contact

Advanced Oxygen First Aid 

Deze cursus is een gevorderden cursus en geeft extra training aan diegenen die met succes de DAN First Aid for Scuba Diving Injuries cursus hebben afgerond. Hij is bedoeld om Oxygen Providers te trainen in het gebruik van een beademingsautomaat (zoals met de MTV100) en/of de AmbuBallon (BMV).

Kosten 95,00 euro p.p 

info/contact

Specialty’s