Of het nu het goud van een gezonken schip is of de duiklamp die uw buddy is verloren,

er zijn momenten waarop het goed is om te weten hoe u moet zoeken naar verloren voorwerpen.
Het Search and Recovery programma leert u verschillende zoekpatronen te gebruiken in verschillende situaties en de juiste technieken om voorwerpen op te sporen.

“Elke duiker denkt tijdens zijn duikcarri√®re meer dan eens aan het vinden van een schat.”

Of het nu het goud is van een gezonken schip, een verloren ring of gewoonweg de lamp die uw buddy per ongeluk is verloren. Soms zou het goed zijn om de juiste opleiding te hebben voor het zoeken naar verloren voorwerpen onder water en dat is precies waar Search and Recovery over gaat.

De meeste duikers hebben geen idee waar ze moeten beginnen met een search and recovery activiteit. Daar is een speciale opleiding voor nodig die Open Water Divers en zelfs Advanced Divers meestal niet hebben. SSI biedt een gestructureerd programma voor Sear
ch and Recovery om meer pezier te beleven zonder de veiligheid in gevaar te brengen terwijl u werkt met een stijgballon.

Tijdens de 2 duiken in het Search and Recovery programma wordt geleerd om verschillende zoekpatronen uit te voeren met behulp van touwen en kompassen en om search and recovery activiteiten te plannen in een team. U leert het correct werken met een of meer stijgballonnen om zware voorwerpen veilig naar de oppervlakte te halen.

Info/Aanmelden